این کارشناس تشریح کرد : همراه با آب دوم استفاده از اسید هیومیک، ترکیبات ازت ، فسفر و پتاس ( مانند NPK ) به منظور رشد برگها و پیازها و ذخیره هرچه بیشتر مواد غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی ذکر کرد :محلولپاشی جایگاه ویژهای در تغذیه زعفران دارد، بدین منظور توصیه میشود در برنامه کودی زمستانه ،ماه های بهمن و اسفند همزمان با تشکیل و رشد بنه ها (پیازهای) دختری ، طی ۲ الی ۳ مرحله نسبت به این مهم اقدام شود.
لازم به ذکر است محلول پاشی در فصل زمستان در مناطق گرمسیری در نیمه بهمن و در مناطق سردسیری در نیمه اسفند انجام میپذیرد.
ایزدی در پایان خاطر نشان کرد استفاده از مواد مغذی موجود در اسیدهای آمینه ، جلبک های دریایی، عناصر میکرو و ترکیبات فسفر و پتاس به صورت محلول پاشی در زمان رشد رویشی اهمیت زیادی داشته و محلول پاشی مزارع زعفران باعث افزایش ۳۳ درصدی عملکرد محصول می گردد.
Saturday, 27 September , 2025