نشست مشترکی با حضور مدیرکل بحران،معاون برنامه ریزی فرماندار،مدیرکل غله و خدمات بازرگانی و نماینده سازمان جهاد کشاورزی در محل ستاد بحران استانداری یزد در رابطه با مدیریت و تخصیص آرد در مواقع بحران تشکیل شد.

یزدسخن؛ دکتر سیدجلال موسوی مدیرکل اداره غله وخدمات بازرگانی گفت: در این جلسه مقرر شد در فاز اول تمام فرمانداری ها به تعداد حداقل ۱۰ درصد نانوایی های هر شهرستان باتوجه به پراکنش جغرافیایی به طوری که تمام شهرستان را پوشش دهد لیست منتخبی از این واحدها را به اداره کل غله و خدمات بازرگانی ارائه کنند .
اداره کل غله نیز ملزم شد ۵۰ کیسه آرد به صورت امانی به این واحدها تخصیص دهد که در در مواقع ضروری مانند سیل،زلزله،مسدود شدن جاده هاو هرگونه حادثه احتمالی با دستور و صورت جلسه ستاد بحران از این آرد تخصیصی برای پخت نآن استفاده کنند.

موسوی ادامه داد:در فاز اول این طرح بالغ بر ۱۷۰ واحد نانوایی مشارکت دارند که در حال حاضر به جز یزد، اشکذر و خاتم برای همه شهرستان ها تخصیص آرد انجام شده است.

وی گفت:با تشکیل هیئت بازرسی مشترک در نانوایی های منتخب این واحدها با نشان برچسب،پلاک و تشکیل کتابچه به طور کامل مشخصاتشان ثبت می شود تا در مواقع بحران بدون اتلاف وقت آماده به کار باشند وخدمات پخت نان را شروع کنند.

موسوی از مزیت مهم این طرح را ایفای نقش معین شهرستان ها در مواقع بحران اعلام کرد به طوری که اگر در شهرستانی به هر دلیلی دسترسی آرد در مواقع ضروری امکان‌پذیر نبود شهرستان همجوار به عنوان معین جهت تسهیل و تسریع خدمات وارد عمل می شود.

وی اظهار کرد: با اجرای این طرح مصرف یک شبانه روز نان استان را ذخیره میکنیم که در چشم انداز بعدی این ذخیره استراتژیک به سه شبانه روز افزایش خواهد یافت.

موسوی تصریح کرد:با توجه به اینکه در این طرح نیاز به حمل و انتقال در مواقع بحران نیست لذا بدون اتلاف وقت وخیلی سریعتر می توانیم خدمات نان رسانی به مردم را تامین کنیم.